Wie ben ik

Welkom op mijn website! Natuurlijk ben je benieuwd wie ik ben en waarom ik een website bijhoud over bakken. Mijn naam is Jenneke, ik ben 34 jaar oud, getrouwd met Martin en moeder van twee kinderen van 4 en 1 jaar oud.

Als klein meisje al mocht ik geregeld in de keuken helpen met het bakken van taarten, cakes en allerlei andere heerlijkheden. Het is dan ook niet gek dat lekker in de keuken bezig zijn uitgegroeid is tot een van mijn hobby’s. Bakken is voor mij echt een uitlaatklep, en ik krijg er energie van om voor anderen allerlei lekkere baksels te maken.

Omdat ik zo van bakken genoot, heb ik zo’n tien jaar geleden voor het eerst een aantal workshops gevolgd. Sindsdien ga ik met vriendinnen regelmatig naar workshops of korte cursussen. Niet dat ik nu zo’n meesterbakker ben, maar het is gewoon heerlijk om in de details verschil te kunnen maken.

Mijn ervaring is dat aandacht voor de kleine dingen tijdens het bakken ervoor kan zorgen dat je net wat extra’s voor kan schotelen.

Op deze website wil ik je mijn tips en ervaringen delen die ik in de loop van de jaren heb opgedaan. Natuurlijk maak ik ook genoeg ruimte vrij voor recepten, zowel voor beginners als voor meer gevorderden. Mijn beste tip?

Ga lekker de keuken in en begin. Niets is zo leuk als al proberend leren wat wel en wat niet werkt. En wat geeft er nu meer plezier dan eten wat je zelf gemaakt hebt? Veel bakplezier!