De Beste Websites Voor je Bakartikelen

De Beste Websites Voor je Bakartikelen

Meestal koop ik de producten die ik nodig heb om te bakken in de supermarkt. Of ik ga lekker neuzen bij bakwinkeltjes, met een assortiment dat verder gaat dan wat je in de schappen van je supermarkt kunt aantreffen.

Soms komt dat echter niet goed uit. Gelukkig bestaan er dan goede websites waar je bakartikelen kunt bestellen. Meestal heb je ze de volgende dag dan al in huis.

Hier deel ik mijn top-3 van websites met je.

3. Goeiedeals.nl

 

Misschien verrast het je, maar de grote webshops met een breed assortiment hebben heel goede artikelen om mee te bakken. Het gereedschap waarmee en de materialen waarin ik cakes en taarten bak bestel ik meestal gewoon bij Goeiedeals.nl. Juist doordat Goeiedeals.nl zo groot is kunnen ze voor een goede prijs goede spullen leveren.

Cakevormen, springvormen, spuitzakken, spuitmondjes: ik bestel ze meestal op deze site. Tot nu toe heb ik geen enkele klacht over de spullen die ik hier besteld heb.

2. Bakgoed.nl

Bakgoed.nl logo

Een leuke website voor materialen om mee te bakken is bakgoed.nl. Dit is een webshop met een breed assortiment. Op een overzichtelijke manier worden de verschillende artikelen gepresenteerd.

Als je taarten wilt bakken voor een speciale gelegenheid hebben ze de ingrediënten handig gesorteerd op verschillende gelegenheden.

Graag snuffel ik hier in de koopjeshoek, waar artikelen die licht beschadigd zijn of waarvan de houdbaarheidsdatum dichterbij komt met korting worden aangeboden.

1. Deleukstetaartenshop.nl

Deleukstetaartenshop.nl logo

Dit is mijn favoriete webshop voor mijn bakbenodigdheden. Aardig is dat deze website is ontwikkeld door andere hobbyisten. Je merkt in alles de passie voor cakes, taarten en andere bakproducten. Bij deze webshop kun je terecht voor je gereedschap, maar ook voor ingrediënten, decoratieartikelen en leuke verpakkingen als je een cake of taart weg wil geven.

De website heeft ook een leuke selectie recepten en organiseert bakwedstrijden. Sinds 2011 kun je ook terecht in fysieke winkels in Ommen en Geleen. Ik ben zelf wel van plan om binnenkort eens een bezoekje te brengen aan een van deze winkels.

En natuurlijk volg ik ze op Instagram, waar mooie foto’s van lekkere taarten voorbij komen. Het is dus niet alleen een webshop, maar ook een grote bron van inspiratie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *